ΔΙΑΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΔΙΕΓΕΡΤΗΣ

Το Super Inductive System (SIS) είναι μια καινοτόμος θεραπεία. Η τεχνολογία βασίζεται σε ένα υψηλής ισχύος ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, το οποίο επηρεάζει θετικά τον ανθρώπινο ιστό. Τα θεραπευτικά αποτελέσματα περιλαμβάνουν την μείωση πόνου, την επούλωση καταγμάτων, την μυοχαλάρωση, την μυοδιέγερση και την κινητοποίηση αρθρώσεων.

Το Super Inductive System διαθέτει μοναδικές λύσεις υψηλής τεχνολογίας. Ο έξυπνος σχεδιασμός του πηνίου πάνω στον εφαρμοστή επιτρέπει την ομαλή θεραπεία, ακόμα και κάτω από τις πιό απαιτητικές συνθήκες, που είναι συχνότητες έως 150 Hz και ένταση έως 2.5 T. Μοναδικό είναι επίσης το σύστημα ψύξης του πηνίου, το οποίο επιτρέπει την παρατεταμένη χρήση της συσκευής για αρκετές θεραπείες ακόμα και όταν λειτουργεί σε μέγιστες τιμές αυξάνοντας το φορτίο της. 

Το πηνίο και ο πολύσπαστος βραχίονας είναι συντονισμένοι μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Για την εύκολη και ακριβή ρύθμιση των διαφόρων τύπων θεραπείας, το πηνίο είναι εξοπλισμένο με μια άνετη λαβή ενσωματωμένη στην συσκευή μέσω του πολύσπαστου βραχίονα, που επιτρέπει την ρύθμιση του πηνίου σε οποιαδήποτε θέση.